Sælg din bil – Få hjælp til salg og export af din brugte bil

hos Aalborg Bilhandel

Salg af brugte biler og export af biler

Hos Aalborg Bilhandel opkøber vi brugte biler i alle størrelser og mærker. Selvom vi hører til i Aalborg, køber vi biler fra hele landet. Hvis du vil sælge din bil, så tøv ikke med at kontakte os. Vi afhenter biler i hele landet, så uanset hvor du befinder dig, er vi klar til at hjælpe dig med export af biler.

Vi giver et godt bud på en fair og fornuftig pris

Overvejer du at gå til en forhandler for at sælge din bil? Hos Aalborg Bilhandel kan vi oftest byde højere end forhandlerne. Har du været hos en forhandler og fået et bud på din bil? Så kom forbi Aalborg Bilhandel for at få et modtilbud på salget af din brugte bil.

Vi køber og arbejder med export af alle slags biler

Hos Aalborg Bilhandel kan vi købe både almindelige personbiler, varebiler eller noget helt tredje. Biler med og uden syn købes, biler med små og store fejl købes. Defekte biler købes, biler med lav og høj kilometer købes, personbiler, varebiler og 4×4 biler købes. Så hvis du er interesseret i at at sælge din bil, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Her hos Aalborg Bilhandel kan du købe dig en bil, sælge din bil og give din bil i bytte ved køb

Har du lyst til at tage en samtale om at sælge din bil?

Udfyld formularen herunder og så vil vi tage kontakt til dig snarest.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne sælge din bil? Så kontakt os allerede i dag på telefon: (+45) 20 49 40 99  eller mail: info@aalborgbilhandel.dk . Hvis du skriver for at sælge din bil, må du gerne have billeder klar af din bil, så vi kan vurdere den bedst muligt.

Aalborg Bilhandel

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Går du med salg af brugt bil i tankerne? Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en snak med dig om dine planer.